Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на бензинова 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
    Според мен, aко искa мощ и икономичност, дa се спре нa 1.8ТС или 2.0ТС и кaто сложи еднa гaзовa и ще се кефи!
    Колега моля ти се преди да изказваш такива мнения качи се в някое чипосано ЖТД и тогава пак ще си говорим!!!

Ужассс, последните няколко теми тотално се оплетоха във вечния спор дизел-бензин!!!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от gecatax Покажи съобщение
      Колеги колата ще я карам над 5 години и ще се минават по 500-600км. седмично затова искам комбинация бензин и газ.Простата сметка показва че 600км. се минават с 35л. дизел за 91лв. а с газ за тези километри 51л. газ за 60лв. от там седмично спестявам само по 30лв. което за месеца е 120лв. в най лошия случеи ако дизела харчи по 5л./100 така дори и с смяна на свещи кабели и т.н. пак ще съм на далавера.Даже си мисля и за SW защото все пак е семейна кола и имаме много багаж все пак жена 2 деца.
      Поздрави!
      Колега, като гледам как изкарваш по 120 кинта икономии месечно и търсиш под вола теле, ще ти дам един съвет :
      Бегай от алфа, ама надалеко
      Гледай некой гоуф, тойота - абе немец или японец.
      При тях можеш да си плануваш икономията и за 3 години напред.
      Алфата ще те изненадва ... всеки ден
      AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Първоначално публикувано от vlalov Покажи съобщение
        Колега, като гледам как изкарваш по 120 кинта икономии месечно и търсиш под вола теле, ще ти дам един съвет :
        Бегай от алфа, ама надалеко
        Гледай некой гоуф, тойота - абе немец или японец.
        При тях можеш да си плануваш икономията и за 3 години напред.
        Алфата ще те изненадва ... всеки ден
        Видя ли какво ти каза собственик на JTS 2003

За това JTD
        Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
          Видя ли какво ти каза собственик на JTS 2003

За това JTD
          Муцка, гаранция си имал повече проблеми с печката отколкото аз с горелката.
          Имах предвид Алфа изцяло.

Comment

Колега няма кво да му мислиш ако си намериш 2.0ТС в добро здраве и ако го подържаш няма да имаш гавоболия относоно газта аз съм с обикновенна газова на 2.0 ТС и разхода ми е 10извън града за мен е добре, просто съжалявам че не газифицирах по-рано

Comment

Муцка, гаранция си имал повече проблеми с печката отколкото аз с горелката.
              Имах предвид Алфа изцяло.
              Добре де, вярваш ли си или просто ей така ти е кеф да викаш на черното бяло!!!

Неговото ЖТД е с 5г. по-старо от твоята кола километрите най-вероятно са минимум 2-пъти повече от твоите и единствения проблем който е имал беше в помпата за високо налягане и то защото някой преди него явно беше правил волни програми!!!
              Помпа 2-ра ръка му струваше маааалко по-скъпо от твоята бобина (просто познава правилните хора)

Обаче поне не е правил основен ремонт на мотора за разлика от теб!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=37

Аре дръжте се по-сериозно и бъдете по-честни с новите потребители на форума, хората очакват обективни мнения а не ЛЪЖИ!!!
              sigpic
              GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                Аре дръжте се по-сериозно и бъдете по-честни с новите потребители на форума, хората очакват обективни мнения а не ЛЪЖИ!!!
                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Добре де, вярваш ли си или просто ей така ти е кеф да викаш на черното бяло!!!

Неговото ЖТД е с 5г. по-старо от твоята кола километрите най-вероятно са минимум 2-пъти повече от твоите и единствения проблем който е имал беше в помпата за високо налягане и то защото някой преди него явно беше правил волни програми!!!
                  Помпа 2-ра ръка му струваше маааалко по-скъпо от твоята бобина (просто познава правилните хора)

Обаче поне не е правил основен ремонт на мотора за разлика от теб!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=37

Ми ремонта ми е колкото неговата помпа и толкова и ако беше само помпа значи в обявата че се продава лъже че е налял све пари и много неща са сменени.

и като даваш дупе поне го заголи малко адвокате

а новите могат да почетат малко вместо да пускат питанки от рода на " кое беше първо - яйцето или кокошката"

те за това има важни и систематизирани теми.
                  Last edited by vlalov; d.m.y г., 21:05.

Comment

Ми ремонта ми е колкото неговата помпа и толкова и ако беше само помпа значи в обявата че се продава лъже че е налял све пари и много неща са сменени.

и като даваш дупе поне го заголи малко адвокате

Ми аз да ти кажа мнооо от коли не разбирам, но ти верно ли ни казваш, че цената на основен ремонт на ЖТС е колкото една бобина 2-ра ръка!!!

Ми кво да ти кажа......... просто не ти отива на годините да ЛЪЖЕШ по този начин!!!
                    И за да преценят и останалите потребители кой казва истината, ето е обявата на момчето.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77183

То е младо и е давало пари за глезотии, лети жанти (които вървят с гуми) спойлерче, тъмни съкълца и т.н.

И не съм никъв адвокат, просто не харесвам ЛЪЖЦИТЕ!!!

Аз преди ти влизах до някъде в положение, но май си е бил оправдан БАН-а на първия ти ник!

Като искаш да помогнеш на новите потребители, просто им постни линкове от темите които те явно не са открили вместо да пишеш ЛЪЖИ!!!
                    sigpic
                    GT- JTDm 150

Comment

Ми аз да ти кажа мнооо от коли не разбирам, но ти верно ли ни казваш, че цената на основен ремонт на ЖТС е колкото една бобина 2-ра ръка!!!

Ми кво да ти кажа......... просто не ти отива на годините да ЛЪЖЕШ по този начин!!!
                      И за да преценят и останалите потребители кой казва истината, ето е обявата на момчето.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77183

То е младо и е давало пари за глезотии, лети жанти (които вървят с гуми) спойлерче, тъмни съкълца и т.н.

И не съм никъв адвокат, просто не харесвам ЛЪЖЦИТЕ!!!

Аз преди ти влизах до някъде в положение, но май си е бил оправдан БАН-а на първия ти ник!

Като искаш да помогнеш на новите потребители, просто им постни линкове от темите които те явно не са открили вместо да пишеш ЛЪЖИ!!!
                      Увлече се излишно, имаш потенциал за протестите.
                      Колегата пуснал темата май разбра къде влиза

Comment

8.5/100-газ на 140к.с и 1300-1400+кг.(шот сте с багаж и пълна кола) с всичките и там екстри и ако ти е по-тежко крачето, хмммммм да не ти излязат грешни сметките!!!

Само то любопитство, ква кола караш в момента?
                        Дам и на мен ми се струва, че си прави грешно сметките. Алфите са си лакомички, 1.8 и 2.0ТС не са изключение.
                        '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                        '05 Audi A6 4.2i

Comment

Working...
                        X